Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Gościnny Skalnica / Pawlikowscy/ Góry/ Poronin

Adres obiektu Tatrzańska 11b, 34-520 Poronin
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.7
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.7
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.3
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 4.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 14

 
 

MAGDA
Dodano: 2013-04-15
Pobyt od: 2013-04-13 do 2013-04-14
 
 
    

Super warunki i atmosfera, A jedzonko palce lizać :)


 
 

Tomek
Dodano: 2013-01-31
Pobyt od: 2005-01-21 do 2009-02-03
 
 
    

Świetne miejsce, dobra kuchnia, a gazda Stanisław jest gospodarzem, który potrafi zadbać o dobrą atmosferę. To cudowny człowiek, doradzi, uśmiechnie się, pomoże, pogada i nie jest konfliktowy. W tym domu to on pomoże rozwiązać każdy problem nie robiąc problemu. Pani Krysia za to dobrze gotuje. Dzieci ( już pewnie wyrosły, heh) bardzo dobrze wychowane i wzorem ojca służą pomocą i dobrym słowem. Czasem tęsknię za tym miejscem. jedynym mankamentem ( przynajmniej przed laty) był podjazd i parkowanie, ale jak widzę na zdjęciach ile się zmieniło, to pewnie i ten problem już nie istnieje. Panie Staszku, Pani Krysiu - dziękuję Wam za kilka fajnych pobytów u Was:)


 
 

Bogdan z rodziną
Dodano: 2012-07-29
Pobyt od: 2012-07-26 do 2012-07-29
 
 
    

Zacni górale, pracowici z bardzo dobrym wyczuciem smaku, i piękna.Pan Stanisław i pani Krysia stworzyli idealne miejsce do wypoczynku ,z bardzo smaczną kuchnią i rodzinną atmosferą.Miejsce jest "PERŁĄ" godną polecenia .


 
Anna Słoń z rodziną
Dodano: 2012-02-14
Pobyt od: 2012-02-11 do 2012-02-14
 

SUUUPER. Gorąco polecamy, Spędziliśmy tam parę dni ferii. Dzieci są zachycone, my również. Warunki rewelacyjne, obiadki domowe, GOSPODARZE przesympatyczni-:))) Cieplutko, czyściutko i wszystko naj,naj, naj.... Gorąco pozdrawiamy


 
Terenia z Rzeszowa z rodzina
Dodano: 2011-07-19
Pobyt od: 2011-07-01 do 2011-07-08
 

Najlepszy pensjonat! Bardzo miła i przytulna atmosfera,tu czujesz sie jak we własnym domu.Warunki bardzo dobre,a ceny zadawalajace.Zarełko- cos niebywalego, smaczne,obfite porcje,polecam salatke z brokulów+ogorek swiezy+jajko gotowane +majonez.Palce lizac.Punkt wypadowy doskonaly.Pan Stasiu to najprzystojnieszy goral na Podhalu z poczuciem humoru.A Pani Krysia to tak jak matka,zatroszczy sie o kazdego.Gorąco polecam wszytskim, a spokoj murowany.


 
Dorota i Bogdan Dobrzyńscy
Dodano: 2011-07-10
Pobyt od: 2011-07-02 do 2011-07-10
 

Fantastycznie!Gospodarze bardzo mili a obiadki jak u mamy.Doskonałe miejsce,duży spokój.Pozdrawiamy Dobrzyńscy z Będzina. Gorąco polecamy.


 
Agnieszka i Sebastian
Dodano: 2011-01-19
Pobyt od: 2011-01-15 do 2011-01-19
 

Właśnie wróciliśmy z pobytu u Państwa Pawlikowskich. Rodzinna atmosfera, obiadki jak "u Mamy", gospodarze przesympatyczni. Polecamy. Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!


 
Magda i Grzegorz Konopka
Dodano: 2009-06-01
 

R E W E L A C J A!!!!!! Do Państwa Pawlikowskich pierwszy raz przyjechaliśmy 4 lata temu , przywieźli nas znajomi. Teraz, nie wyobrażamy sobie wakacji bez Tatrzańskiej 11b i jej GOSPODARZY, oczywiście! Gospodarze przemili, przesympatyczni i same prze..... Pozdrawiamy! Do zobaczenia w lipcu!


 
ewa
Dodano: 2009-02-17
 

Panią Krysię i Pana Stasia odwiedzamy od kilku lat poza sezonem oczywiście bo cenimy sobie ciszę i spokój. Wypoczywa się cudownie w rodzinnej atmosferze którą stwarzają przemili gospodarze.Obiadki rewelacyjne co powoduje że czujemy się jak u siebie w domu.Gorąco polecamy. Serdecznie pozdrawiamy i do zobaczenia w czerwcu.Adam i Ewa.


 
Jerzy Niewęgłowski z rodziną oczywiscie
Dodano: 2009-02-05
 

No cóż znam ludzi ponad 10 lat. Bywałem na urlopach z rodzinką, i bywam gdy tylko jestem w tamtych stronach przejazdem. wpaść pogadać pośmiać się no i oczywiście kuchnia pani domu to co by nie mówić "mistrzostwo świata". Cisza, spokój i wspaniała atmosfera tego domu sprawia że kto tam raz zawitał to i tam wraca. Ten dom wciąga w swoje progi na lata całe Polecam. To jest to.


Opinie 1-10 z 14

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie